Gjirafa

Gjirafa

Gjirafa.com është makina e parë dhe më e përparuar kërkimore në Gjuhën Shqipe, e cila i ofron përdoruesve të saj gjetjen e informatave shqip nga i tërë Interneti. Përdoruesit kanë mundësi të kërkojnë më shumë se 160 milion ueb faqe Shqip nga i tërë Interneti, si dhe më shumë se 10,000 lajme ditore nga të gjitha portalet shqip të infomimit. Gjirafa.com ndër të tjera ofron edhe oraret e autobusëve ndërmjet vendeve në Kosovë, Maqedoni dhe Shqipëri, si dhe parashikimin e motit për qytetet kryesore. Gjirafa.com, “Kërko në gjuhën tënde”.

Gjirafa ështe kompani Amerikane, e themeluar në SHBA nga Mergim Cahani, njëherit edhe CEO, ndërsa bashkëthemelues janë Ercan Canhasi dhe Diogjen Elshani. Gjirafa me degën e saj në Kosovë numëron 21 të punësuar të cilët kryesisht punojnë në dy zyret e saj, Prishtinë dhe Prizren.

Visit and enjoy the site Gjirafa, belonging to category Albania

gjirafa.com
0
0.0/5 for 0 rate
29-01-2017
Gjirafa

Related sites Gjirafa

E Albania
Albania information page with search engine and directory with information about Albania.
Albanian Yellow Pages
Albanian business directory. Yellow and white pages for Albania.
EURAXESS
Welcome to Albanian EURAXESS Portal - a resource for foreign researchers who plan to come to...
Shqiperia
Albanian news, culture and history portal.
Alba Find
AlbaFind is a search engine dedicated to Albanian websites.

 
Powered by Arfooo © 2007 - 2018    Generated in 0.208 Queries: 7    Contact    Newsletter  Privacy Policy